Делото за убийството в „Повеляново“ продължава през октомври

17:52, 20 юли 16 25 641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В следобедните часове приключи втория ден от разглеждането на наказателното дело за убийството на Мартин Кателиев в „Повеляново“. Припомняме, че 34-годишният Виктор Панайотов е обвинен за смъртта на Мартин, като убийството е извършено с особена жестокост на 28 ноември миналата година край дискотека. Днес бяха изслушани вещите лица и трима свидетели. Бяха отправени и искания за нови експертизи. Делото продължава наесен, като са насрочени две дати за съдебни заседания - на 10 и 11 октомври от 9 ч., съобщават от Окръжен съд - Варна.

Вчера пред състав на ВОС Виктор Панайотов определи действията си като самоотбрана. Според разказа му ножът първо бил в ръцете на Мартин, при схватката той успял да му го отнеме и след това, размахвайки го във въздуха, се отбранявал от юмруците на убития и на неговия приятел. Ден след сбиването сам изхвърлил дрехите си и ножа, преоблякъл се и отишъл в районното управление, за да даде обяснения.

Виктор изрази съжаление и изказа съболезнования към близките на пострадалия, но не се призна за виновен по повдигнатото му обвинение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама