„Видение в Мемфис“ открива второто издание на изложението „С книга на плажа“

17:24, 20 юли 16 / Култура 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С най-новата книга на Керана Ангелова "Видение в Мемфис" ще бъде открито днес (20 юли) второто издание на изложението "С книга на плажа". Премиерата на романа ще се състои в зала 4 на Експозиционен център "Флора Бургас" от 19.30 часа.

"Видение в Мемфис" е 14-та книга на Керана Ангелова и неин пети роман - след "Елада Пиньо и времето", "Вътрешната стая", "Улицата на пеперудите" и "Слънчогледи за Мария".

"Видение в Мемфис" е роман за любовта. Към единствения мъж в живота на една жена, но и към приятелите, към близките хора, към местата за обитаване... Към живота изобщо - ярък, вълнуващ, изпълнен с болка, загуби, душевни сривове, но и с извисяване и превъзмогване, с милост, доброта и светлина. Една вдъхновяваща история за самия живот.

Изложението "С книга на плажа" се организира от Община Бургас и ще се проведе от днес до 24 юли (неделя) едновременно във Флората и регионална библиотека "П. К. Яворов".

Любителите на книги ще имат удоволствието да се насладят на съпътстващата изложба на плакати "100 години - 100 плаката" и на богатата програма, която ще ги срещне с известни автори на изключителни творби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама