Община Варна търси доброволец за работа с младежи в Страсбург

14:12, 20 юли 16 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Варна търси доброволец, който да участва в работата на община Страсбург в отдела за връзка с университетите за периода от 1 септември 2016 г. до 31 май 2017 г. Планира се и реципрочен вариант - доброволец от Страсбург да се включи в работата с младежи в община Варна. Обмяната на опит е по проект за международна мобилност на младежи по програмата Еразъм+ в рамките на Европейската доброволческа служба.

Предвидените дейности по проекта са свързани с активизиране на комуникацията в социалните медии, участие в организиране на събития, свързани със студентския живот, подпомагане и промотиране на Страсбург като международен университетски и научно-технически град, проучване на добри практики в тази област на други градове. В резултат доброволецът ще придобие умения и знания, свързани с нови средства за комуникация и реклама – традиционни и в социалните медии. Ще има възможност да определи и предложи иновативни концепции за промоция на база проучването на добри практики.

Кандидатите трябва да са на възраст между 18 и 30 г., да имат основни познания по френски език (В1) и желание да ги усъвършенстват. Участието в проекта е без заплащане, с осигурени настаняване, храна, застраховка и джобни. Предвидена е и възможност за изучаване на чужд език: за френски език съществува безплатен онлайн курс. На място за доброволеца ще отговаря супервайзор – за всичко, свързано със работните задачи и обучението, както и ментор – за всички останали въпроси.

Желаещите могат да изпращат CV и мотивационно писмо до 10 август на адрес: [email protected]. Събеседване с предварително одобрените кандидати ще се проведе на 12 август.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама