Чистят Търговище от инертни материали по улиците

13:57, 20 юли 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В рамките на седмица 18 са улиците, почистени от фракции в Търговище, останали след приключване на водния проект и други ремонти. Това съобщиха от общинска фирма „БКС“, на която кметът д-р Дарин Димитров разпореди да се заеме с незабавното премахване на инертните материали.

Част от улиците, разчистени последно, са в района на Автогарата и кооперативния пазар. Става въпрос за “Бяло море“, „Мадара“, „Плевен“, „Велико Търново“, „Радецки“, „Цар Симеон“.

В квартал Варош  чистите от строителни материали улици са „Спиридон Грамадов“, „Петлешков“, „Куманово“,“Катрафилов“, „Войнишка“, като се стига до ул. „Република“.

Останалите отсечки са в района на централната градска част. Това са улиците „Палаузов“, „Антим I“, „Първи май“, „Преслав“ и „Царевец“.

Работници на „ БКС“ чистят още покрай училището за деца с увреден слух и казармата.

Успоредно с изнасянето на инертните материали се почистват и намиращите се шахти по улиците – подчертаха още от „БКС“, като се надяват гражданите да са доволни от резултата.

Както вече бе съобщено освен изброените улици, почистени от излишните фракции, са кръстовищата в Търговище и натоварените с движение централни булеварди и пътни артерии, включени в проекта за рехабилитация на ВиК - мрежата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама