Беройци ще търсят изразителна победа в Хелзинки

09:24, 20 юли 16 / Култура 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Берое“  пристигна в Хелзинки, съобщиха от дружеството. Утре  „зелените“ ще излязат срещу ХИК (Хелзинки) в двубой от втори квалификационен кръг на Лига Европа на стадион „Сонера“. Първата среща в Стара Загора завърши при резултат 1:1.

Двубоят във Финландия ще бъде ръководен от ирландска съдийска бригада. Главен рефер на двубоя е Падриг Сътън, а негови помощници ще бъдат Дермът Брутън и Робърт Кларк.

Момчетата на Александър Димитров ще имат едно занимание на финландска земя. Официалната тренировка на „Берое“ преди мача ще бъде точно 24 часа преди началото на срещата на същия стадион.

В групата за двубоя попаднаха 18 футболисти: вратари: Благой Макенджиев, Михаил Михайлов защитници: Иво Иванов, Веселин Пенев, Георги Динков, Венцислав Василев, Илия Миланов. полузащитници и нападатели: Евертон Джилио – Том, Георги Божилов, Неманя Милисавлевич, Васил Панайотов, Александър Василев, Ерик Почански, Александър Колев, Станислав Дрянов, Педро Маркеш, Кохей Като и Радослав Кирилов.

 „Финландците са с предимство заради резултата. Не отиваме като обречени. Отиваме да се надиграваме. Надявам се да постигнем добър резултат и да се приберем с удовлетворение от добре свършената работа“, коментира треньорът Александър Димитров.

 „Може и да има някои промени. Може и да няма. Съставът ми е ясен на 99%, но сега не искам да го казвам. Ще има малки промени, малки изненади, защото трябва да подходим по различен начин към този първи мач, защото задължително трябва да отбележим гол и в това се стараем“, допълни Димитров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама