Безплатно мобилно приложение ни води до най-близката метанстанция

22:15, 19 юли 16 25 472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разработиха ново мобилно приложение в помощ на собствениците на автомобили на метан у нас. CNG Net предоставя подробна информация за всички метанстанции и сервизи на метанови уредби в България.

То може да се изтегли напълно безплатно от Google PlayStore и Apple AppStore и да се инсталира на всички мобилни устройства с операционна система Android или iOS.

Апликацията дава възможност на потребителите за секунди да намерят най-близка до локацията си метанстанция. Чрез връзка с навигацията на телефона приложението отвежда водачите до избраното от тях място за зареждане на гориво, като през платформата те могат да проверят и цената на природния газ.

С помощта на приложението шофьорите могат да направят бърз преглед на всички сервизи за коли с метанови уредби в страната, като за улеснение е добавена функцията за търсене по име и по отстояние от локацията, на която се намират.

В България се движат над 60 000 коли на природен газ, което нарежда страната ни на 6-то място в Европа по брой коли на метан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама