Млади футболни надежди от Ценово участваха в турнир на малките селища

20:08, 19 юли 16 / Спорт 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представители на футболен клуб „Янтра“ – Ценово – младежи до 15 години, взеха участие в държавните игри на малките селища, съобщават младите спортисти.

Тази година домакин на надпреварата, организирана от Българската асоциация на селския спорт, беше град Перущица. В предварителния регламент бяха предвидени състезания по повече от десет вида спорт. Турнирът по футбол, в който взеха участие ценовчани, беше един от най-зрелищните и с масово участие, продължи три дни в края на миналата седмица. Участниците чрез жребий бяха разпределени в две предварителни групи, съобщи Борислав Атанасов, ръководител на състезателите от Ценово.

В първата си среща футболистите от „Янтра“ постигнаха убедителна победа над представителите от Костенец. Във втората претърпяха загуба от Брезник, а в третата постигнаха равенство с Две могили.

В крайното класиране ценовчани заеха петото място. По думите на Атанасов, турнирът е бил подготвен на добро ниво и с коректно съдийство. За футболистите срещите са били важна контрола и проверка на възможностите в навечерието на новия футболен шампионат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама