Ето как Мелания Тръмп открадна речта на Мишел Обама

13:15, 19 юли 16 / Свят 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В написването на красивата реч екипът на Мелания Тръмп се придържа към важни моменти от нейния живот. В някои случаи са включени цели фрагменти, отговарящи на мисленето й. Опитът на Мелания като имигрант и любовта й към Америка блеснаха и речта й предизвка успех. Това послание публикува в Туитър екипът на съпругата на милиардера Доналд Тръмп в опит да опровергае появилите се съмнения, че речта, изнесена в Кливлънд, щата Охайо, по време на срещата на Партията на републиканците, е открадната от настоящата първа дама Мишел Обама.

Медиите отвъд Океада заподозряха Мелания Тръмп, че е изкопирала части от речта, която изнесе на конгреса на Републиканската партия, от тази на първата дама Мишел Обама през 2008 г.

46-годишният бивш модел излезе на подиума със съпруга си Доналд Тръмп в понеделник вечерта, за да убеди американците в силата, която притежава американския милиардер, нужна, за да управлява САЩ. Очаква се днес той да бъде обявен за президентската номинация на републиканците.

По време на представянето си съпругата на Доналд Тръмп говори за ценностите, които са формирали нейния живот. Именно този пасаж много напомня изказването на Мишел Обама от нейната реч по време на конгрес на демократите, които издигнаха съпруга й за президент преди 8 години.

„Моите родители ми създадоха ценностите, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота. За това, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което казва и да спазва обещанията си. Човек трябва да се отнася към хората с уважение. Те ме научиха да показвам тези ценности и морал всеки ден. Това е урокът, който продължавам да предавам и на нашия син“, заяви вчера Мелания.

„И ние трябва да предадем тези уроци на следващите поколения. Защото ние искаме нашите деца на тази нация да знаят, че единствените ограничения на постиженията са тези на силата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, каза още съпругата на Тръмп.

От своя страна Мишел Обама посочи в своето изказване от 2008 г.:

„Барак и аз сме отгледани с толкова много сходни ценности: тези, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което е казал, че трябва да се отнасяме с хората с достойнство и уважение, дори и да не ги познаваме и дори и да не сме съгласни с тях“, каза Мишел.

„И двамата с Барак построихме животите си, водени от тези ценности и ги предадохме на следващото поколение. Тъй като ние искаме нашите деца – и всички деца на тази нация – да знаят, че единствените ограничения за постиженията са обхвата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, допълни тя.

Първата вечер от партийната конференция на Тръмп започна с катастрофа на неговия кортеж, продължи със скандал с губернатора на Охайо и бунт в залата. А отвън – десетки протестираха с пушки, автомати и пистолети, защото в Охайо това е разрешено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама