Спортен монумент на колоезденето вдигат на Гребната база в Пловдив

12:41, 19 юли 16 / Спорт 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдив ще има спортен монумент, свързан с колоезденето, съобщи Иван Илчев, маркетинг мениджър в "Макском" ЕООД. Атракцията ще бъде изградена специално за жителите и гостите на Града под тепетата по повод 20-годишния юбилей на компанията.

Спортният монумент ще бъде разположен на едно от емблематичните за Пловдив места - Гребната база, срещу хангарите за лодки и в непосредствена близост до новия зоопарк. Той ще е изработен от стомана и гранит в различни цветове и ще е с височина 2.14 м.

Проектът трябва да е завършен до края на септември тази година.



"С този подарък фирмата, като един от големите производители на велосипеди в ЕС и работодатели в областта, желае да отправи благодарност към обществото за гласуваното доверие и подкрепа през изминатия път. Благодарение на тях днес България с гордост е заела четвърто място по производство на велосипеди в Европа, а Пловдив се е обособил като своеобразна столица на колоезденето. За това немалка роля играе и подобряването на велосипедната инфраструктура в града ни. Ръководството на фирмата отправя благодарност и към всички свои партньори и служители за дългогодишното сътрудничество и всеотдайна работа", коментира Илчев.

"Макском" ЕООД е един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа. От създаването си през 1996 година компанията непрекъснато развива и разширява своя бизнес. През 2001 година е отбелязан първият износ на велосипеди собствено производство за страните от ЕС, а от тогава над 95% от цялата продукция на дружеството намира своята реализация имено на тези пазари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама