Делото за убийството на Мартин в „Повеляново“ тръгва днес

07:27, 19 юли 16 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За днес и утре е насрочено съдебното заседание на Варненския окръжен съд за убийството на 23-годишния Мартин в края на 2015 г. в девненския квартал „Повеляново“. Началото му ще бъде сложено в 9 ч. в Наказателната зала 1 на ВОС. Подсъдим е 34-годишният Виктор Панайотов от Варна. Призовани са 25 свидетели за първия ден и 13 вещи лица - във втория ден, съобщиха от пресслужбата на съда. Наказателното дело е насрочено за разглеждане по общия ред.

Панайотов е обвинен за това, че на 28 ноември миналата година умишлено е умъртвил Мартин, като убийството е извършено с особена жестокост. Както Topnovini.bg нееднократно информира, младежът, на когото след дни предстояла сватба, беше убит след скандал в дискотека, където се забавлявал с бъдещия си шурей.

Според събраните в досъдебното производство доказателства по дрехите и тялото на жертвата са установени 13 прореза, нанесени с голяма сила. Убитият Мартин се е опитвал да отблъсне нападението с голи ръце, твърди обвинението. Една от прободно-порезните рани - в областта на гръдния кош, е предизвикала обилен кръвоизлив и е станала причина за настъпване на смъртта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама