Отново се опитват да продадат хотел „Сияна“ в Равда, цената падна с 20 хил. лв.

07:26, 19 юли 16 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хотел „Сияна“ в Равда за пореден път излиза на търг, показва проверка на Topnovini.bg. Началната цена, от която ще започне той, този път е 449 000 лв., което е с 20 хил. лева по-малко в сравнение с предходния.

Публичната продажба е обявена от частния съдебен изпълнител Ивелина Божилова. Причината са дългове на собствениците Гинка и Груди Грудеви към „Алфа банка-клон България”. Имотът е бил ипотекиран в полза на банката като гаранция за изтеглен кредит, който явно не е погасен.

Хотел „Сияна“ се намира в непосредствена близост до морската плажна ивица. Простира се върху площ от 717 кв.м. Комплексът предлага прекрасни условия за пълноценна почивка и развлечение благодарение на своя атрактивен интериор. Хотелската част разполага с два апартамента, 17 двойни/тройни стаи, в които има възможност за поставяне на допълнително легло. Всяка стая ползва самостоятелен вътрешен санитарен възел и баня.

Публичната продажба ще се проведе до 8-ми август тази година в Районния съд в Несебър. Отварянето на наддавателните предложения  и обявяването на евентуален купувач ще се състои на следващия ден.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама