Пиян украински моряк вилня в заведение край плажа, глобиха го

18:31, 18 юли 16 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Парична глоба отнесе пиян украински моряк заради хулиганство в заведение. Варненският Районен съд му наложи санкция в размер на 200 лева, тъй като е буйствал и се е спречкал с клиенти. Това е станало в следобедните часове вчера в заведение на крайбрежната алея. 31-годишният украинец Е.С., повлиян от употребата на алкохол и жегата, подхвърлял неразбираеми реплики към момичета от съседна маса на открито в заведението, след което започнал да се заяжда с друг клиент на заведението, като блъскал с чашата си по неговата маса и го приканвал да се бият навън.

Салонният управител на заведението сигнализирал за случващото се в полицията. Пред пристигналите на място униформени полицаи морякът отказал да се легитимира, хвърлил раницата си на земята и продължил да буйства, като опитал да обърне една от масите в заведението.

В съдебната зала украинецът многократно се извини за неадекватното си държание в заведението и към служителите на реда. Сподели, че за първи път е в България и за него това е инцидентна проява, която отдава на употребения алкохол и горещото време. 31-годишният Е.С. е неосъждан.

Решението на съда подлежи на обжалване в 24-часов срок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама