500 хил. лв. събра НАП Пловдив от търгове на имоти, продават се апартаменти в Пампорово

18:11, 18 юли 16 25 494 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Половин милион лева събра НАП Пловдив само за две седмици от търгове на имоти. Постъпленията за бюджета са осигурени за краткото време от 1 до 15 юли. Миналата седмица Агенцията успя да продаде мезонет в центъра на Пловдив за 184 000 лева при първоначална цена 116 700. Сред особено успешните продажби са и тези на имот в Радомир, предназначен за стопански дейности, който намери нов собственик срещу     

192 хил. лева. вместо първоначално обявената цена от 160 хил. лева, както и офис в широкия център на Пловдив, продаден за 79 хил. лева вместо за обявените 72 600 лева.

От днес в курортен комплекс Пампорово могат да бъдат огледани два апартамента. Единият е на две нива с обща площ 212 квадрата и оценен на 101 710 лева, а другият е 60 квадратни места и първоначалната му цена е 28 910 лева. Заинтересованите могат да ги видят лично до края на тази седмица включително след уговорка с публичния изпълнител от НАП Пловдив, водещ продажбите. До 20-ти юли са огледите пък на нощен бар, също в Пампорово, разположен на сутеренния етаж на един от най-големите хотелски комплекси там. Голям е 294 квадрата и търга за него стартира от 205 800 лева.

Четиристаен апартамент в София, магазин също в София и фитнес комплекс в Пловдив са сред имотите, които тукашната Агенция за приходи ще обяви на търг в следващия месец. До края на лятото ще бъде предложено и изобилие от превозни средства в много добро състояние: Мерцедес МЛ, Крайслер Вояджер, Тойота Корола, Хонда Легенд, Тойота Камри, Тойота Авенсис, Ситроен Джъмпер, Пежо Боксер.

За всички тях кандидат-купувачите могат да следят подробности и срокове за участие в рубриката на НАП „Продажби“ на електронната страница www.nap.bg .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама