Villa Livia – достъпната почивка в Равда

14:17, 18 юли 16 25 552 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вила Ливия е хотелски комплекс, който е разположен в един от най-комуникативните райони на българското Черноморие – Равда. Той съчетава достъпният лукс и предимства, с практичността и улеснението, от които се нуждаят всички туристи и гости на нашата страна.

Комплексът разполага с достатъчно добра легова база, която може да задоволи и най-претенциозните чуждестранни и родни клиенти. Villa Livia е доказателство, че луксът може да бъде и достъпен, предоставяйки на своите гости възможността да се наслаждават на красивия плаж в Равда, без да се налага да плащат прекалено високи суми за своето улеснение и приятно прекарване.

Това се дължи на местоположението, което има комплексът. Той се разполага на 50 м. от охраняемия плаж на Равда, което открива прекрасна гледка за всички, решили да посетят този малък и уютен български курорт.

Villa Livia предоставя на всички свои гости необходимото спокойствие и комфорт, като комплексът има детски кът, в който родителите да оставят своите питомци, без да се притесняват за тяхното удобство и развлечение.

Отличителна черта на комплекса е наличието на превъзходен лоби бар, който е подходящ, както за организирането на бизнес събития, така и за срещи с приятели или близки. Неговата атмосфера е уникална, като менюто на заведението предлага голямо разнообразие от коктейли и напитки, задоволяващи и най-взискателните вкусове.

Освен със спокойствието и улеснението, с които се отличава хотелът, той притежава и неотразима практичност, която може да се почувства от елементи на хотелския комфорт, като достъпа до асансьор и превъзходното обслужване на персонала. Именно обслужването, в съчетание с безспорните предимства на комплекса, го правят обещание за незабравимо прекарване на командировката, ваканцията или почивката.

Интериорът на хотела е съвършено нов, допринасящ за отличното цялостно впечатление, което Вила Ливия прави на всички. Комплексът предлага цял набор от услуги, които превръщат мястото в притегателен център, както на чуждестранни посетители и гости на Черноморието, така и на взискателните български туристи.     

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама