Румънско "Пежо" катастрофира на пътя Русе- В. Търново, дете на 3 г. е сред пострадалите

12:33, 18 юли 16 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредна катастрофа на пътя Русе- Велико Търново. Трима души са пострадали при инцидента. Сред тях е дете на 3 години. Поредното произшествие в региона е станало в петък.

На 15 юли, в 18:00 ч., чрез тел.112, в РУ- Бяла е постъпил сигнал за ПТП с пострадали на главния път Русе- Велико Търново, в района на км 51+800. Местопроизшествието е посетено и изяснявано от екип на беленската полиция, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Установено е, че лек автомобил "Пежо", с румънски регистрационен номер, управляван от румънски гражданин на 38 г., при движение в посока от Велико Търново към Русе, при избиране скоростта на движение не се съобразява със състоянието на пътя, при което автомобилът навлиза в кръгово кръстовище, напуска го вляво и се блъска в железен стълб на ел. лампа.

Пострадали са жена - с данни за фрактура на две ребра, контузия на бял дроб и охлузвания по тялото; мъж - с контузия на гръден кош, охлузвания по тялото; и дете на 3 години с охлузвания по тялото. Постраданите са отведени за преглед в МБАЛ – Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама