Започва ремонт на улици в Казанлъшко

10:26, 18 юли 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Започва ремонт на улици в Казанлък и по-малките населени места, съобщиха от Общината. За тази година в бюджета са заделени 1. 475 млн. лв., от които 813 000 лв. за ремонти и частично изкърпване на градските улици, 462 000 лв. за ремонти на улици в другите населени места и 200 000 лв. за четвъртокласната пътна мрежа.

След проведена обществена поръчка е сключен договор за изпълнение на ремонтите с Пътно строителна компания „ЕС БИ ЕС“, Стара Загора.

В град Казанлък ще бъдат ремонтирани четири улици с асфалтова настилка в лошо състояние. Обновяването ще се извършва по график, започва се с преасфалтирането на ул. „Филип Тотю“. Паралелно започва ремонт на ул. „Ген. Столетов“ и кръстовището с ул. „Войнишка“,  и ул. „Опълченска“.  

Ще бъде изграден и паркинг в централна част на града, започва и формяне на междублоково пространство, северно от МБАЛ ”Д-р Христо Стамболски” .

След изпълнението на ремонтите по улиците в град Казанлък, ще започнат ремонтни работи и в останалите населени места в община Казанлък.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама