Жител на кв. „Победа” налетя с брадва на полицаи

08:15, 18 юли 16 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жител на бургаския квартал „Победа” е налетял с брадва на полицейски служители, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Случката се е разиграла в събота вечерта, след като около 23:00 часа в Първо районно управление е било получено съобщение за нарушаване на нощната тишина, осъществено от частен дом, намиращ се на улица „Владислав”.

Дошлите на място полицаи установили, че 45-годишният Й. Р. и братята А. Т., на 26 години и И. Т., на 28 години, всички от същия квартал, употребявали алкохол и слушали музика от изнесената в двора озвучителна уредба. След отказ да спрат музиката, полицейските служители предприели действия по изземване на озвучителната система и съставяне на акт по Наредбата на Община Бургас.

В резултат на това И. Т. започнал да се държи агресивно, да псува, отправя закани и заплахи към служителите, а впоследствие с брадва замахнал срещу тях. Полицаите се опитали да го задържат, но поради оказана яростна съпротива, се наложило използването на помощни средства и физическа сила.

Буйстващият мъж е задържан със заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама