4900 лева събра благотворителния базар за болно 2-годишно дете

18:52, 17 юли 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
4900 лева са събрани от кутията на благотворителния базар и от двете кутии, с които местни деца обикаляха сред публиката. Средствата в други две кутии ще бъдат отворени в понеделник. Част от събраните средства са от стотици жители и гости на Минерални бани, където се проведе благотворителния концерт в помощ на 2-годишната Иванина Демирева, която се лекува в Истанбул. Местата в Летния театър се оказаха малко за дошлите да се насладят на музикалните и танцови изпълнения в събота вечер.



В близо двучасовата програма взеха участие Представителния танцов състав „Чудесия” към младежкия дом в Пазарджик, Спортен клуб „Рона” от Хасково, формация „Денс Фит” от Димитровград, Клуб по аеробика „Мега спорт” Хасково, Танцов състав при НЧ „Христо Ботев” в с. Караманци,групата за обработен фолклор „Ручей” от НЧ „Заря” от с. Минерални бани.



Благотворителния концерт започна с два детски дуета – Диян Делев и Ивайла Даниелова и Хубан и Рени Динкови. Истински фурор предизвика и народния певец Хубен Ванчев.

40 минути продължи програмата на танцьорите от „Чудесия”, които са любимци на публиката в Минерални бани. Те са победителите в 16-и международен етнофестивал „Децата на Балканите – Заедно в Европа”, който се проведе на 31 май и 1 юни тази година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама