Порточанов раздаде награди на ездачите в „Купа Бургас 2016“

14:20, 17 юли 16 / Спорт 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият президент на футболния „Нефтохимик“ от най-добрите му времена Христо Порточанов се включи в награждаването на квалификационния турнир по конен спорт „Купа Бургас 2016“, който започна вчера на базата в парк „Езеро”. Сред награждаващите бяха още председателят на ККС „Кан Крум” – Бургас Георги Базотев, както и президентът на съдийското жури Димитър Генов.

Хиляди бургазлии и гости на града станаха свидетели на живо на майсторките умения на най-елитните български коне и техните ездачи по време на квалификациите за държавно първенство. В турнира, който ще продължи цяла седмица в Бургас, са записани над 130 елитни коня и изявени състезатели от най-добрите български клубове.

„Купа Бургас 2016“ се провежда за шести пореден път, като в първия ден вчера участниците се състезаваха в няколко различни изпитания по прескачане на препятствия на различна височина от 95 см до 135 см. Днес е вторият квалификационен ден от турнира, като състезателите продължават с изпитания паркур за стил и прескачане на препятствия от 100, 110, 125 и 135 см.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама