Търсят учители и възпитатели във Варна и областта

13:09, 17 юли 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Доста са незаетите места за учители и възпитатели в средата на лятото. Регионалният инспекторат по образование е обявил 135 свободни позиции за училища и детски градини във Варна и в областта - Провадия, Каменар, Суворово, Медовец, Белослав, Девня, Игнатиево, Ветрино, Дъбравино, Въглен, Червенци, Вълчи дол, Любен Каравелово, Михалич, Белоградец.

Най-много се търсят възпитатели и начални учители. Обявените свободни места за тях са близо 40. Има интерес и към преподаватели по английски език, математика, музика, български и литература.

В Математическата гимназия в морската столица се търсят учители по география и икономика, математика, английски и френски език, физика, биология и химия, а също и история. В Националната гимназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“ има място за преподавател по поп и джаз пеене. Трима учители начален етап търсят в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Белослав. В ОУ „Иван Вазов“ във Варна пък има свободни места за шестима лектори - по изобразително изкуство, човекът и природата, биология, химия, физика и география.

От Регионалния инспекторат по образование са обявили свободни места и за помощен персонал в училищата. Става въпрос за касиери, домакини, портиери, чистачи и общи работници.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама