„Нефтохимик“ победи „Несебър“ пред погледа на националния селекционер

08:26, 17 юли 16 / Спорт 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пред погледа на националния селекционер Ивайло Петев отборът на „Нефтохимик“ победи с 3:0 тима на „Несебър“. Мачът бе предпоследна проверка за бургаския тим преди началото на шампионата. В днешния мач неофициален дебют за бургазлии направи сърбинът Марко Ранджелович, който преди два сезона защитаваше цветовете на „Локомотив“ Сф. През следващата седмица се очаква той официално да стане играч на „зелените“.

Срещата започна с леко надмощие на „Нефтохимик“, но до откриване на резултата се стигна едва в 30-та минута, когато след много добра атака Александров се оказа сам срещу вратаря на „Несебър“ и с безпощаден удар с левия крак откри резултата. През второто полувреме ст. треньорът на „шейховете“ Димчо Ненов направи няколко промени, което даде резултат в 65-ата минута. Хърватинът Марио Рашич покачи на 2:0 след феноменален удар от въздуха. До края на срещата „Нефтохимик“ продължи да атакува и в 80-та минута Живко Петков фиксира крайния резултат 3:0.

Срещата за „шейховете“ пропуснаха контузените Петър Патев и Живко Хаджиев. Следващата събота „зелените“ ще изиграят и последната си предсезонна контрола, като съперникът ще стане ясен в следващите дни.

„Нефтохимик“ открива шампионата в новата Първа професионална лига с мач срещу „Локомотив“ (Горна Оряховица) на 29 юли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама