Георги Дерменджиев: Подхождаме с голям респект към Младост (Подгорица)

17:50, 12 юли 16 / Спорт 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Подхождаме с голям респект към Младост (Подгорица), каза треньорът на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев относно предстоящия мач от II предварителен кръг на Шампинската лига, цитиран от сайта на клуба.

На въпрос дали това е  най-дълго чаканият мач след провала срещу Милсами миналото лято той заяви, че отдавна са оставили зад гърба си случилото се миналата година и гледат напред. По думите му отборът е направил една добра подготовка и чакат този мач да дойде. Дерменджиев изрази надежда, че след него ще изиграят и други срещи в европейските клубни турнири.

Той отбеляза, че в сряда предстои първи мач и според специалистите,  първите срещи винаги са трудни. „Естествено ние искаме да сме крайни победители”, коментира наставникът на Лудогорец.

Относно това има ли с какво черногорците да изненадат Лудогорец, треньорът на орлите каза, че всеки може да изненада всеки. „ Това е футболът. Но ние имаме много добра информация за Младост. Но в крайна сметка техният треньор ще реши с какъв състав да играе и каква тактика да приложи. Ние трябва да сме готови за всичко”, подчерта Дерменджиев. Той бе категоричен, че неговият тим ще е крайният победител.

„Мисля, че нашите футболисти ще бъдат достатъчно концентрирани, за да изиграят мача, както трябва”, отбеляза още треньорът на Лудогорец и допълни, че трябва да има уважение към всеки съперник. „В историята на футбола знаете какви мачове са се играли. С Младост имаме равен старт. Това е шампион също като нас. Трябва да сме максимално мотивирани, за да извоюваме крайната победа”, отбеляза Георги Дерменджиев. Той увери, че всички футболисти са здрави за предстоящия мач с Младост.

„Нямаме проблеми. Това целяхме през подготвителния периоди – всички да са в кондиция и добро здраве, когато дойдат важните мачове. Имаме само един малък проблем с Витиня. Не е нещо страшно, но са му необходими два, три дни, за да се възстанови от контузията, която получи по време на контролата срещу Локомотив (Горна Оряховица)”, добави още наставникът.

В заключение Дерменджиев  благодари на феновете на Лудогорец за интереса, който проявяват към мача с Младост, като подчерта, че са продадени много билети. „Разчитаме на привържениците да помогнат на тима. Винаги сме вярвали в нашите верни фенове. Те са една интелигентна публика, която винаги си подкрепя отбора”, допълни треньорът на Лудогорец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама