Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер си казаха „да“ във Венеция (снимки)

16:59, 12 юли 16 / Свят 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сръбската тенисистка Ана Иванович и полузащитникът на Манчестър Юнайтед и национал на Германия Бастиан Швайнщайгер си казаха „да“ на сватбена церемония във Венеция, съобщават световните медии.

Двойката се венча в църква в италианския град, а след края на официалната церемония двамата се разходиха с яхта по каналите на Венеция.



Близките на германския национал и тенисистката до последно не са знаели къде ще се проведе събитието, а само са били уведомени да освободят графиците си за 12 и 13 юли.



Двойката се врече във вярност дни след края на Европейското първенство по футбол, на което Германия стигна до полуфинал.

На сватбения прием във Венеция се очакват редица звезди от света на спорта, а кум на звездната двойка ще бъде скиорът Феликс Нойройтер, който е близък приятел на играча на Манчестър Юнайтед.

Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер са заедно от две години. Връзката им започна след световното първенство по футбол през 2014-а в Бразилия, където Швайни и съотборниците му от Бундестима спечелиха титлата.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама