Футболен клуб „Добруджа” да стане общински предлага кметът на Добрич

16:57, 12 юли 16 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„След доста анализи взех решение да внеса докладна записка в Общинския съвет на предстоящата сесия за създаване на общински футболен клуб“, съобщи кметът на Добрич Йордан Йорданов.

Тя ще бъде входирана за сесията в края на месеца.

Кметът е провел вече неформални срещи с треньорите и футболистите.

„Получиха моето уверение, че, като кмет, заставам плътно зад тях и ще помагам с каквото мога за развитието на футбола в Добрич“, каза Йорданов.

И допълни, че, това може да е рестартът, от който футболен клуб „Добруджа” има нужда. Идеята е, че когато общината застане зад клуба, евентуално ще могат да бъдат привлечени инвеститори, спонсори, помощ от всякакво естество за развитието на футбола в града. И не само на мъжкия, а и на детско-юношеската школа“, каза Йордан Йорданов.

Следващата седмица ще бъде пусната публичната покана за реновирането на стадион „Пионер“. Всичко е подготвено. Техническата спецификация е готова. Тук говорим за терен от естествена трева, плюс извършване на строително-ремонтни работи по съблекалните. Така ще има ново игрище и нови съблекални на разположение на детско-юношеската школа и на мъжкия отбор“, каза кметът.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама