Две тежки катастрофи с ТИР-ове на "Тракия", движението е затруднено

14:48, 12 юли 16 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тир на косъм да предизвика сериозен инцидент на автомагистрала "Тракия". Камион едва не се вряза в бензиностанция. Инцидентът е станал около 11.00 часа на 73-ия км на магистралата.

Шофьорът загубил контрол над превозното средство и се врязал в предпазната мантинела. Камионът се завъртял към бензиностанцията и спрял само на метър от първата колонка.

До бензиностанцията има обект за бързо хранене от известна верига. Имало е много хора, които по чудо са се отървали без наранявания. Шофьорът обясни пред Нова телевизия, че не е заспал и няма обяснение какво точно е станало. Според полицията обаче водачът на тира е задрямал.

Камионът е пътувал от София за Пазарджик и е бил празен. В посока Бургас се образува километрична опашка от автомобили.

Вследствие на инцидента джип бе премазан от два тира. Той се движел между двата камиона, но поради липса на дистанция, тирът, който се намирал отзад, го блъснал. Единият камион е излетял извън магистралата, а джипът е смазан до неузнаваемост. Тежко ранен е шофьорът на автомобила, както и спътникът му. Предполага се, че шофьорът на единия тир се е разсеял заради инцидента с бензиностанцията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама