Тръгна делото срещу Левент Кирилов за системно изнасилване на непълнолетна

13:45, 12 юли 16 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжният съд в Разград даде ход на делото срещу 35-годишния Левент Кирилов, обвинен в системно изнасилване на 12-годишно момиче. В съдебната зала подсъдимият не се призна за виновен и отказа делото да се гледа по съкратеното производство. Пред съда той заяви, че е оказвал насилие върху сестра си и племенницата си, но го правел заради лошите им навици.

Съдът прие и предявения граждански иск за причинени неимуществени вреди в размер на 15 000 лева, внесен от особения представител на пострадалото дете. Съдебният процес продължава с разпит на явилите се свидетели.

Срещу Левент Кирилов е повдигнато обвинение за това, че от 2014 година до 25 ноември миналата година в с.Дянково, в с.Каменар и в с.Студенец системно изнасилвал 12-годишно си племенница.

Според прокуратурата обвиняемият плашел детето, че има духове и дяволи, принуждавал го със сила и заплахи да ляга в едно легло с него и го насилвал.

На 24 ноември  2015 пияният Левент набил беззащитната си жертва и майка й, която е негова сестра. Обиждал ги, заплашвал и ги удрял с нож. Те избягали и потърсили защита при роднини. Едва след това станали известни посегателствата му срещу непълнолетното момиче, което е освидетелствано от медици.

Заключението на съдебномедицинската експертиза, както и свидетелските показания на детето и майка му уличават подсъдимия в извършване на тежкото умишлено престъпление.

Левент има две присъди за престъпления против собствеността, обитава различни адреси в села на територията на Разградска област.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама