Заловиха мъж с кокаин, разследват друг за продажба на марихуана в детска градина

12:24, 12 юли 16 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разследване за притежание на наркотици са започнали полицаи от РУ – Бяла, съобщиха днес от Областната дирекция на МВР в Русе.

На 11 юли около 08:45 часа, след сигнал за лице употребяващо наркотични вещества, служителите на реда са извършили проверка на мъж, който се е намирал на бензиностанция на ул. Колю Фичето в гр. Бяла. На място полицаите са установили А.С. на 53 години.

Извършена му е полицейска проверка, по време на която мъжът извадил от джоб на панталона си и оставил на външна маса салфетка, в която е имало увито твърдо топче с бял цвят, с приблизителен диаметър около 1 см и тегло около 3 грама.

Впоследствие на съдържанието на топчето е извършен полеви наркотест, който е показал реакция на кокаин.

Случаят е документиран като е образувано досъдебно.

Разследване, свързано с наркотици е започнато и във Второ РУ в Русе. На 10 юли в полицията е получен сигнал, че млад мъж е продал за 10 лева марихуана на жена, в двор на детска градина в жк "Възраждане". Според съобщеното в полицията продавачът е бил придружен от друг мъж и двамата се занимавали с продажба на наркотици.

Служителите на реда незабавно са предприели проверка по сигнала, въпросните лица – М.Д. на 20 г. и М.Г. на 24 г. са били установени. Сигналът е документиран от полицаите от Второ РУ и по случая е заведено досъдебно производство срещу М.Д. Работата по сигнала продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама