В спор за Рашидов, Божидар Димитров нападна скулптор: Не знаех, че си такъв задник

10:59, 12 юли 16 / Политика 25 466 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Езикът на Вежди Рашидов не е на блародна девица или джентълмен. Моят е същият. Той е отраснал в сиропиталище. Всеки човек може да сбърка, когато изпадне в гняв. Това заяви в ефира на Нова телевизия проф. Божидар Димитров, който влезе в разгорещен спор със със скулптора Велислав Минеков относно това дали министърът на кулутрата Вежди Рашидовтрябва да подаде оставка.

Напрежението между двамата ескалира след изказване на Минеков. "Единственото нещо, което ми хареса при Божидар Димитров е когато изми с фекални води главата на министър-председателя. Това беше наистина достойно явление”, каза той пред директорът на НИМ.

Тази реплика сериозно ядоса директора на Националния исторически музей, който избухна: Не очаквах, че си на такова ниско равнище и казано честно – не знаех, че си такъв задник. Задник си” и продължи: „Много съм близо и мога да ти лисна тази чаша вода”.

"Това, което свърши Вежди Рашидов, нито един от всички минали министри преди това не са направили. Аз не работя за министерството, аз работя за България. Вежди Рашидов пое отговорност за театри, музей, реформи. Всичко стана по негово време", коментира още в защита на министъра на културата историкът.   

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама