Футболистите на „Верея” се готвят за новия шампионат

09:37, 12 юли 16 / Спорт 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболният клуб „Верея”, вторият отбор от Стара Загора, който ще играе в Първа професионална лига, се готви за началото на пръвенството.

„Верея”  ще играе всичките си домакински мачове на стадион „Трейс Арена”, съобщиха от Клуба.  Последната инспекция на лицензионната комисия към Българския футболен съюз е на 30 юли. Новата трибуна ще бъде изцяло готова за първото домакинство на „Верея” този сезон.То е във втория кръг с ЦСКА. В третия кръг пък „Берое” приема „Верея” на стадиона под Аязмото.

Новото първенство ще започне на 30 юли. В него ще участват 14 отбора, които ще играят всеки срещу всеки на разменено гостуване. След изиграването на 26-те кръга Първа професионална лига ще бъде разделена на две - първа шестица и втора осмица.

 "Приемаме жребия и няма да се оплакваме. Програмата за първите пет кръга е тежка, но не смятам, че отборът е обречен в тези мачове. Ще се опитаме да вземем точки дори от сериозни съперници като ЦСКА и Левски. Всичко зависи от нас и начина, по който играем. Нямаме притеснения от големите мачове,които са сериозно предизвикателство за клуба", коментира Александър Томаш, старши треньор на ФК „Верея”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама