Пияна жена сряза една от гумите на бургаска патрулка

08:24, 12 юли 16 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пияна жена е срязала една от гумите на полицейски автомобил, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Случката се е разиграла на бургаската улица „Сливница” № 81. Служителите са се отзовали по неин сигнал за нарушаване на нощната тишина. Съобщението е било получено през нощта около 00:20 часа. Жената, с инициали Й. Р., е на 28 години от Раднево.

Тя заявила пред полицаите, че била изгонена от 37-годишния си приятел, живеещ на адреса. Единият служител паркирал служебния автомобил „Опел Астра”и заедно с втория полицай и Й. Р. се качили до апартамента, за да предупредят приятеля за спазване на нощната тишина.

Докато полицаите разговаряли с мъжа, Й. Р. слязла пред кооперацията и по данни на свидетел, срязала задната дясна гума на служебния автомобил, след което побягнала по ул. „Сливница”. На около 100 метра от мястото на инцидента, единият полицай настигнал 28-годишната жена. Същата е задържана за срок от 24 часа, като с протокол за доброволно предаване предала ножа, с който срязала гумата.

Работата по случая продължава от служители на Първо районно управление – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама