Представят инвестиции в инфраструктура за селските общини в Община Добричка

07:33, 12 юли 16 25 237 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От 10:30 часа днес в заседателната зала на Община Добричка ще се проведе информационен ден, организиран от Областен информационен център –Добрич. На събитието са поканени представители на общините от област Добрич, допустими по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020, юридическите лица с нестопанска цел за дейности, свързани със социалната и спортната инфраструктура и културния живот, читалища за дейности, свързани с културния живот и ВиК оператори за дейности, свързани с доизграждане в агломерации с под 2 000 е.ж. в селските райони.

Екипът на центъра ще представи Наредбата за прилагане на подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от ПРСР за периода 2014 -2020г

По време на срещата присъстващите ще бъдат запознати с финансовите условия, обхвата на дейностите, изискванията към проектите и допустимите разходи съгласно наредбата.

Модератор на събитието ще бъде Областен информационен център Добрич, който ще предостави на присъстващите информационни материали, свързани с програмата за развитие на селските райони 2014-2020 и други възможности за финансиране на проекти с европейски средства.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама