Фенове с послания към Гриша Ганчев: "Литекс + Етрополе = ФК Джудже" (снимки)

16:16, 11 юли 16 / Спорт 25 601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Литекс + Етрополе = ФК Джудже". Не един или два подобни надписа се ширят на надлеза срещу „Литекс Тауър“, посрещайки за работа собственика на новия клуб ПФК ЦСКА АД Гриша Ганчев, чийто офис се помещава в бизнес сградите.

Тази форма на недоволство изразяват червените фенове заради новото лице на ЦСКА – обединението между автентичния ЦСКА, „Чавдар“ Етрополе и Литекс.



Един от собствениците на новия клуб е Гриша Ганчев, който заедно с Юлиан Инджов притежават по 38,5%. Сред акционерите на дружеството е и Христо Стоичков – с 20%, а останалите 3% са на дребни акционери от „Чавдар“ Етрополе.



Именно затова надписите „Напред, армейци, смело всички на улицата. ЦСКА зове“, „ЦСКА не е Литекс“ и „ЦСКА не е мегафона!“ са написани на надлеза на метрото срещу „Литекс тауър“, които също са собственост на Ганчев.



Подобни послания има на различни места из цяла България, разкри източник на София Topnovini.bg. По думите му в София дори надписите не са толкова много. Такива послания имало и на автомагистрала „Марица“. 



Оказва се, че футболните фенове проявяват своята изобретателност, рисувайки със спрей, когато им хрумне. От Столичния инспекторат често чистят посланията, но ден-два по-късно "цветните надписи" се появяват отново.



ПФК ЦСКА АД получи лиценз за предстоящия сезон в "А" група, като така ще може да играе при най-добрите в новосъздадената Първа професионална лига. Ганчев готви и промяна в името на дружеството ПФК ЦСКА АД, което да се казва ФK „Лупи“ АД.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама