Четирима пияни шофьори хванаха великотърновските полицаи през почивните дни

13:27, 11 юли 16 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама водачи, употребили алкохол установиха полицаи във Велико Търново и Горна  Оряховица в събота в 04,30 ч.

На ул. "Хр. Караминков" в областния град е извършена проверка на спрял напречно на улицата лек автомобил. В хода на проверката е установено, че зад волана на возилото е седнал 48-годишния С. Д. от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,93 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа.  Същият ден в Горна Оряховица, при обработване на пътен инцидент с материални щети, е установено, че водачът на лекия автомобил - 27-годишния Д. Д. от Г. Оряховица, е седнал зад волана с 2,19 промила. Той е задържан за срок до 24 часа. По двата случая са започнати бързи производства. 

 В нощта срещу понеделник още  двама водачи, употребили алкохол бяха установени от полицаите. На ул. „Хр. Донев” в областния град, служители на сектор „Пътна полиция” са извършили проверка на лек атомобил, управляван от 43-годишния Д. Ц. от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1.31 промила. Д. Ц. е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа.

Вчера в 18,30 ч. на ул. „Родопи” в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил, управляван от неправоспособния Н. Р. (26 г.) от Лясковец. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,37 промила. Водачът е дал кръвна проба.   По двата случая са започнати бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама