Ал Пачино и Робърт Де Ниро се готвят за Морските Оскари

13:16, 11 юли 16 / Любопитно 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненският Ретро музей, който няма аналог в световен мащаб, получи заслужена номинация от Морските Оскари, които ще бъдат раздадени на 14 август в Созопол. Разположен в сърцето на един от моловете, на площ от четири декара, музеят се превръща в една от главните атракции на морската столица. По мнение на посетителите - той няма аналог в световен мащаб. Тенденцията е колекцията му да се разраства и обогатява, като към експозицията във времето да се добавят още моторно-превозни средства и предмети.

Освен старите коли, атракция за гостите на музея са и восъчните фигури на соцлидери и любими актьори, певци и музиканти. Наред с Ленин, Тодор Живков, Фидел Кастро, Маркс и Енгелс, гостите могат да се снимат с любимци като Висоцки, Георги Парцалев, Емил Димитров, а най-новите фигури в музея са на холивудските звезди Робърт де Ниро и Ал Пачино.

Историята за създаването на „Ретро музей“ се заражда преди 10 години. Всичко започва със закупуването на един руски автомобил с легендарната за времето си марка „Жигули“.

Тя е вдъхновението на създателя и собственик на музея Цветан Атанасов. След нейното закупуване следва период на събиране на огромна част от експозицията, която към днешна дата може да бъде видяна в бляскавата зала на музея. Закупени и подарени са много предмети от бита, автомобили и мотоциклети изцяло социалистическо производство.

Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет. Целта е да се подпомогнат всички сфери на развитие на бизнеса. Да се възнаградят иновациите, добрите резултати и творческото многообразие. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса.

Призьорите ще отпразнуват наградите с тържествен коктейл, класическа музика и ще обменят опит по време на тази неформална среща.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама