Охранители пребиха момче край чалга клуб в Слънчев бряг

09:53, 11 юли 16 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гардове са нанесли побой над младеж в Слънчев бряг, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал около 04.00 ч. през нощта вчера в района на чалга дискотеката „Вижън” в курортния комплекс.

Пострадалият е 22-годишен софиянец, който е откаран в МБАЛ -Бургас с диагноза „контузия на главата”.

След подаден сигнал в Районно управление – Несебър са предприети незабавни полицейски действия и скоро са установени и задържани всички участвали в побоя. Това са 42-годишният Д. П. от Камено, 34-годишният Д. Д. от Асеновград, 23-годишният Т. Д. от Бургас, 20-годишният К. М. и 38-годишният Г. С. от Бургас. Всичките са криминално проявения, а някои от тях и осъждани. И петимата са служители в частната охранителна фирма, отговаряща за реда в дискотека „Вижън”.

Проведени са множество процесуално-следствени действия, извършени са разпити и разпознавания, установени са свидетели на деянието, иззети са записи от охранителни камери и др.

При извършване на полицейската проверка на криминално проявения 23-годишен бургазлия Т. Д. същият пуснал на земята пакетче, съдържащо марихуана. Той и останалите четирима гардове са задържани със заповед за полицейско задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама