„Черно море“ записа първа победа в контрола

13:46, 10 юли 16 / Спорт 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Черно море“ записа първата си победа в контролите от лятната си подготовка. „Моряците“ се наложиха с 3:1 над „Септември“ в приятелски мач, който се игра в Разлог.

Началото обаче не беше много добро за варненци. Те допуснаха гол във вратата си още в 4-ата минута. Костадин Аджов се възползва от грешка на стража Александър Чанович и даде преднина на своите. Радостта на домакините обаче не трая дълго. В 10-ата минута Георги Андонов изравни резултата след грешка в отбраната на „Септември“.

Малко по-късно „моряците“ удвоиха преднината си. В 25-ата минута капитанът Георги Илиев изпълни точно дузпа, отсъдена от главния рефер Николай Йорданов за нарушение срещу Владислав Романов в наказателното поле на домакините. Малко преди края на полувремето Андонов пропусна да прати топката във вратата за трети път.

След почивката влезлият като резерва Андреас Васев също не успя да се възползва от възможността да увеличи преднината на своите. В 58-ата минута обаче успя да пробие по дясното крило до аут линията и върна топката към Андонов, който се разписа за втори път в мача. Десетина минути по-късно домакините за малко да намалят резултата, но Траян Траянов успя да изчисти топката в последния момент. В 73-ата минута реферът Йорданов отсъди и дузпа в полза на „Септември“ - за нарушение срещу Йордан Тодоров. Зад топката на бялата точка застана Мартин Газиев, но ударът му излезна в аут. Малко по-късно отново той се опита да преодолее Емил Михайлов, но стражът на варненци спаси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама