"Дунав" победи "Етър" с 2:0 в контролна среща на "Ивайло"

15:57, 09 юли 16 / Спорт 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съставът на "Дунав" победи с 2:0 като гост "Етър" Велико Търново в поредната си контролна среща от предсезонната подготовка. Мачът на ст. "Ивайло" беше наблюдаван от около 150 зрители. Головете бяха реализирани още в началото на двубоя.

В 12-ата минута пробив отляво на Будинов завърши с пас по земя в малкия пеналт, където играч на "Етър" не се ориентира по най- добрия начин и топката премина голлинията за 0:1. Минути по- късно бившият вратар на "драконите" Цветомир Цанков изби силен шут от воле на Васил Шопов. 

Футболистите на "Дунав" продължиха да доминират в играта и логично се стигна втори гол, отбелязан от Юлиан Ненов в 20-ата минута.  До края на полувремето русенският тим отново имаше инициативата.

След почивката домакините, с трима бивши играчи на Дунав- Цанков, Скерлев и Цветков, също имаха ситуации да реализират, но не успяха, след пропуски и точни намеси на русенските футболисти. Двубоя наблюдаваха председателят на УС на ФК "Дунав" д-р Симеон Симеонов и изпълнителният директор Ивайло Петков. 

Дунав: Станислав Антонов, Антон Огнянов, Михаил Милчев, Дарко Стоянов, Искандар Джалилов, Диян Димов, Ивайло Раденцов, Спас Георгиев, Юли Ненов, Васил Шопов и Мирослав Будинов (Мартин Луков, Марио Петков, Ангел Здравчев, Бранимир Костадинов, Стефан Митев) 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама