Отбелязват Деня на семейството, на любовта и верността в СОК „Камчия“

09:04, 09 юли 16 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Среща на руски съотечественици по повод Деня на семейството, на любовта и верността се провежда в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“. Тя е организирана от Россътрудничество и Руския културно-информационен център в София.

На официалното откриване беше прочетено приветствие към участниците от извънредния и пълномощен посланик на Руската федерация в България - Юрий Исаков. „Вярвам, че искреността и доверието, разбирането и търпението, вниманието към децата и уважението към родителите - тези и много други семейни ценности, са в основата на нашата обща славянска идентичност, цивилизационната и културно-историческа общност на руснаците и българите, не е възможно да бъдат подменени с чужди за нас ориентири на мирогледа“, се казва в приветствието.

Представителството на Россътрудничество ще награди днес семейства по случай Деня на семейството, любовта и верността. Гостите ще се запознаят с условията на СОК „Камчия“ за провеждане на детски и семеен отдих, за култура и образование, за спорт, рекреация и здраве.

Те ще са гости на самостоятелния концерт на звездата на българската естрада - Бисер Киров, с участието на народния артист на Русия Николай Бурляев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама