Михалис Хаджиянис излиза на сцената на Античния театър в Пловдив

08:03, 09 юли 16 / Култура 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хиляди фенове на гръцката музика тръпнат в очакване на концерта на Михалис Хаджиянис тази вечер в Пловдив. За шоуто от 21 часа, което той е замислил един от най-успешните изпълнители от южната ни съседка има специална покрита сцена с внушителни размери, съобщиха организаторите.

Атрактивният певец и композитор на едни от най-емблематичните гръцки песни идва у нас в компанията на седем изключителни изпълнители от южната ни съседка. Освен на виртуозните изпълнения на акустична китара, под звездите в съботната вечер феновете ще се насладят и на специалното участие на Арети Саита с нейната виола. Зои Пападопулу пък ще наелектризира публиката с магнетичните си вокали. Шоуто ще е грандиозно и ще е изпълнено с повече от два часа с най-любимите хитове от творчеството на Михалис, категорични са организаторите.

Освен от невероятните музиканти, Хаджиянис ще бъде придружаван и от личния си стилист. За всеки от екипа ще има обособена зона в бекстейджа, а изискванията за храната са продуктите да са специфични за региона и да произхождат от местни производители. Цялата група пристига в София, а след това ще прекара няколко дни в Града под тепетата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама