Благотворителен концерт в подкрепа на Диана Георгиева организират в Разград

19:27, 04 юли 16 25 476 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен концерт в подкрепа на Диана Георгиева организират в Разград. Проявата ще се състои на 8 юли от 19 часа в залата на читалище „Развитие”. В концерта ще участват колективите при Народно читалище " Напредък", Музикална школа "Илия Бърнев" и танцова формация "Еми денс" .

Билети се продават в читалище „Напредък“ и на касата на Общинския културен център в Разград.

С проявата ще бъде финализирана кампанията по набирането на средства за 24-годишната разградчанка,  която страда от дезмоидна фиброматоза на десен долен крайник. Това е специфичен тумор, който се развива ужасно бързо. Туморът веднъж е бил премахнат в началото на март в 'Софиямед", но за много кратко време, отново е нараснал и е увеличил размерите си значително. Обхванал е вена поплитея, поради което повече не подлежи на оперативно лечение. В момента Диана е на лъчетерапия в истанбулската болница „ANADOLU MEDICAL CENTER“, съобщи един от инициаторите на благотворителната кампания Полина Иванова, председател на Сдружение „Да бъде хора”. По думите й младата жена е добре и обнадеждена.

СНЦ "ДА БЪДЕМ ХОРА" , Диана Георгиева, семейството и приятелите й, както и екипа на Дома за възрастни хора с деменции в Разград благодарят на всички отзовали се и протегнали ръка в този труден момент.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама