До дни Марешки открива бензиностанция в Добрич

20:06, 03 юли 16 25 1056 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В обръщение на Веселин Марешки, като независим кандидат за президент, се казва, че преди почти година вече, той е  започнал поход за освобождаване на хората от робството на картела на горивата.

„Освободихме пет български области - Варна, Бургас (Айтос), Габрово, Велико Търново (Горна Оряховица, Свищов и Павликени). В следващите дни ще направим същото и в Добрич. Скоро след това - и в още няколко града”, се казва в обръщението.

В него се посочва още, че от идната седмица започва да прави Комитети на Националното освободително движение "За Чиста и Свята Република" в цялата страна. В средата на месеца ще бъде учреден първият такъв в Добрич.

„Търсим истински патриоти, почтени и професионалисти, които искат да променят нещо в бъдещето на страната и имат конкретни идеи как да се случи, за да преборим заедно корупцията, контрабандата и картелите. Трудно е да се намерят независими хора и такива, които да не се страхуват, но вярваме, че все още има истински българи, които милеят за Родината”, се казва още в обръщението.

В него се посочва още: „Всеки ден политическата система в България се откъсва все повече от истинските реалности. Всеки ден политическият елит - тези, които сме избрали да създават справедливи закони, да защитават интересите ни и да градят бъдещето на България се отдалечават все повече от обикновения човек. Те вече не знаят как живее народът, от какво има нужда, какви са тегобите му. И не искат да знаят. Нито пък намират за необходимо да научат. Политиката е променила участниците в нея към лошо. Заради един часовник, едно костюмче, една командировка в чужбина, са готови да продадат интересите на целия ни народ.

Никой не казва открито, че ще защитава българите от картелирането, от ограбването на хората и на националните богатства. Виждате - определени компании правят милиарди обороти, не внасят нито лев данъци, но и никой не ги закача. Други получават национални богатства - като златото, например, на вечна концесия срещу жълти стотинки. Очевидно е, че всички политици спят. Или са приспани - затрупани с пачки или заплахи. Без да се интересуват за бъдещето на народа и страната си, въпреки че и техните деца също живеят в България.

Затова напоследък у нас все повече назрява идеята дали да не предизвикаме нова подписка за референдум, в която да попитаме дали хората искат лъжливите политици да носят наказателна отговорност за действията и празните си обещания”.

Навсякъде, където Марешки започва да работи или има аптеки или бензиностанции, хората ще имат възможност да подадат заявления. Такива могат да се подадат и в двата ни сайта - www.referendum2016.bg и www.МарешкиЗаПрезидент.bg. „Сега е моментът да ни подкрепите. Никой не е успял сам. Аз вярвам, че е дошъл моментът да се освободим ЗАЕДНО от робството на картелите и корумпираните, които ни мародерстват всеки ден и ни оставят без бъдеще”, посочва още Веселин Марешки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама