В Пловдив днес събират пластмасови капачки от бутилки за добра кауза

07:59, 03 юли 16 25 595 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на район „Централен” Георги Стаменов, сдружение „Here2Help” и Дом за деца лишени от родителски грижи “Княгиня Мария-Луиза” Ви канят всички пловдивчани на  едно различно и цветно събитие.

Днес от 11:00 до 16:00 часа в Цар Симеоновата градина в Пловдив, до Виенския павилион, ще се събират  пластмасови капачки от бутилки в подкрепа на една добра кауза.

„Защото една самотна капачка си остава само капачка, но събрана с други, тя може да се превърне в хиляди неща – в предмети от обкръжаващата ни среда, в картини..., в зеленчукова биоградина или ... дори нещо по-голямо – всичко зависи от креативността и желанието, е мнението на организаторите“, казват организаторите.

Най–хубавото е, че в различните ателиета на открито могат да се включат от 3 до 103+ годишни. За всеки ще има занимание. Малчуганите ще имат възможността да рисуват върху пана от капачки, да редят мозайки и правят гирлянди, да участват в детски игри, за които ще се погрижат нашите аниматори. Големите ще могат да се включат в по–трудни задачи или просто да се забавляват рамо до рамо с децата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама