Започна ваканционна програма „Наше лято“ в Тервел

12:08, 01 юли 16 25 549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С много настроение, усмивки, забавна детска музика, песни и танци събраха малки и големи от 10:30 часа на откритата сцена  за дългоочакваното откриване на Общинска ваканционна програма „Наше лято“, която се провежда тази година за тринадесети път, съобщи зам.-кметът на Тервел Дияна Илиева.

        Музикален поздрав към гостите на събитието отправихаМелиса и Селин от Вокална студия Тервел към ОДК „Малкият принц“ с ръководител Живко Колев. С бурни аплодисменти бе посрещнат и танца „Балът на принцесите“  в изпълнение на Танцова формация „Каприз“ с художествени ръководители Живка Ненова и Габриела Росенова.

        Директорът Виолета Димитрова поздрави всички присъстващи,  даде повече информация за заниманията през това лято и представи техните ръководители.Настроението рязко се повиши по време на състезателните игри –  „Въртене на обръч“ с победител Стоянка Димитрова и „Надбягване с чували“  с победител Игнат Светлинов. Участниците в игрите получиха награди, осигурени от Община Тервел и ЕТ. „Стан -98“ с управител Костадин Станчев.

Както вече запознахме читателите на в-к „Тервел“, в тазгодишното издание на програмата се предлагат нови форми за забавление, а това са: Школата по икебана, Клуб за народни танци, Клуб по шахмат и кино на открито.Стартиралите  през изминалата ваканция атрактивни занятия – Кулинарна ваканция, Куклена забава, Тенис на маса, Лятна школа по керамика и изучаване на историята на родния край, ще продължат и това лято.Утвърдените вече – Рисунка на асфалт, Четене на приказки, Велопоход, Пожарникар за един ден, Ден на талантите с караоке купон, Състезание с ролери и тротинетки , Моят домашен любимец, Състезание –„ Бързи, смели, сръчни“ също ще събират привърженици.Ползата от ваканционната програма на Община Тервел е безспорна, защото цели да предостави на децата от всички възрасти занимания в приятна атмосфера, за да организират своето свободно време така, че докато се забавляват да научавате много нови неща.

Първото занятие от програмата се проведе днес в градския  парк –  „Рисунки на асфалт“.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама