22-годишен загина при катастрофа край Николаево (обновена)

11:52, 31 яну 16 25 1177 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
22-годишен младеж загина при катастрофа край Николаево, а приятелят му, който шофирал, е с тежки наранявания, съобщиха от полицията. Колата, с която са пътували двамата, се е движила с над 150/км в час.

Катастрофата станала около 4.40 часа, по четвъртокласен път от село Едрево за град  Николаево. Преди моста на река Тунджа, лек автомобил  "Ауди А4", собственост и управляван от 22- годишния Ц.И.  от Николаево, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокър асфалт), излязъл в ляво по посока на движението си извън пътното платно и паднал в коритото на реката.

Вследствие на катастрофата на място е загинал возещият се на предна дясна седалка 22-годишен младеж от Николаево, а шофьорът изхвърчал от колата.

Наблизо минавал мъж, който отивал на работа. Той видял трагедията и веднага подал сигнал на тел.112.

Двамата младежи са били на дискотека в Нова Загора и тръгнали да се прибират. Заедно с тях пътували още две момчета от село Паничерево. Най-напред оставили тях и след това се отправили към Николаево.

Водачът е транспортиран в Старозагорската МБАЛ „Проф. Стоян Киркович”. Настанен е за наблюдение в отделението по неврохирургия, без опасност за живота. Не е тестван на място за употреба на алкохол с техническо средство, поради здравословното му състояние. Взета му е кръвна проба за анализ.

По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама