Айтос дава 1,5 млн. лв. за чистотата

08:28, 31 яну 16 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Айтос търси фирма, която да се грижи за чистотата на нейната територия. С избрания изпълнител ще бъден сключен договор за 4 години на стойност 1 567 249,98 лв. без ДДС, показа проверка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност само за една година е 522 416,66 лв.

Обществената поръчка е озаглавена „Сметосъбиране и сметоизвозване на твърди битови отпадъци (ТБО), поддържане чистотата на териториите за обществено ползване в урбанизираните територии на община Айтос”. Тя включва събиране и третиране на твърди и течни отпадъци, включително канализационни води; санитарни и почистващи услуги.

Мястото на изпълнение е град Айтос и селата Дрянковец, Зетьово, Карагеоргиево, Караново, Лясково, Малка поляна, Мъглен, Пещерско, Пирне, Поляново, Раклиново, Съдиево, Тополица, Черна могила, Черноград и Чукарка.

Общото количество отпадъци, които се очаква да се генерират за една година, са около 8164 тона. Извозването на ТБО ще се извършва до Регионално депо „Братово – запад”.

Кандидатите за изпълнители на поръчката могат да подават оферти за участие до 8 март тази година в Община Айтос. Предложенията ще бъдат отворени на 9 март. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама