Чистят и събират нападалите клони в Шумен и през почивните дни

14:37, 29 яну 16 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Почистването и събирането на нападалите и орязани клони от дърветата след снега в Шумен ще се извършва и през почивните дни. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.

И в момента продължава изрязването на клоните по централните улици на града и тяхното транспортиране, което се извършва от екипи на ОП „Обреден дом“ и ОП „Паркинги, гаражи и благоустройство“

От  местната администрация апелират гражданите да помогнат при разчистването на нападалите около техните домове клони. Събраната дървесина може бъде струпана до съдовете за смет.

От понеделник, 1 февруари, с камиони на общинските предприятия клоните ще бъдат извозвани за складиране на подготвените за тази цел места.

В неделя работници ще режат надвисналите и пречупени клони с автовишка по ул. „Цар Освободител“, от пресечката с ул. „Алеко Константинов“ до новата поликлиника.

От община Шумен се обръщат с молба към живеещите в района да не паркират в тази част на улицата и да преместят спрените там автомобили, за да не пострадат и да не пречат на работата на екипите

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама