Руският президент поздрави български журналист за рождения ден на сайта му

10:13, 29 яну 16 / Любопитно 25 579 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разследващата журналистка Веселина Томова получи обаждане от спецномер на президента на Руската федерация Владимир Путин. Това се случи по време на празничната вечеря, която журналистката организира по повод Осмия рожден ден на сайта "Афера".

Купонът на приятелите на Веселина Томова и нейния сайт до късно огласяше култовата варненска механа "При хаджи Васко“. И този път беше спазена традицията журналистката, която "няма таван“, да получи поздравления за празника от Кремъл. Така бе и на Рождения ден на Веселина Томова на 5 декември м.г., когато журналистката получи есемес от кремълски номер.

Този път на дисплея на мобилния й телефон се изписа името на президента на Руската федерация Владимир Путин. "Леле, що стана, ликуйте приятели, треперете врази. Железният Путин знае кого да поздрави – желязната Томова, разбира се", коментира сайтът bgsniper. 

На Рождения ден на "Афера" Веселина Томова написа прострелни редове:

"На 28 януари 2016 стават осем години, откакто сайтът "Афера" уши байряка. И му тури знака. Още тогава, през 2008 година, вече сме били институция, след като осем години по-късно – тези дни – един бивш МВР–шеф се изтъпани като свидетел в съда и изрече, че оголил цяла вътрешна дирекция на МВР от звено "Наркотици“ в БОП-Варна, защото му се жалвали, че не можели да работят, понеже "Афера“ пишела и им дишала във врата. Таван нямам. И енергията е безгранична, защото съм влюбена в това, което правя. Защото и в мръсотията винаги умея да се отстраня с: "И това ще мине.“

Написаното със сърце остава. Другото е от лукаваго. На многая лета за "Афера" от приятелите и верните читатели!/bgsniper.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама