Заради метрото премахват наказателен паркинг

09:42, 29 яну 16 25 917 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Наказателният паркинг на “Център за градска мобилност” при Малък градски театър “Зад Канала” в столицата ще бъде премахнат, съобщиха от Столична община. Причина за това е строежът на третия лъч на метрото. Най-близкият паркинг, на който ще бъдат карани паркирали неправилно коли, е при гара “Подуяне”.

От 1 февруари ще бъде затворено и западното пътно платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между ул. „Силистра” и бул. „Янко Сакъзов”, като движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на булеварда в същия участък на булеварда.

Там няма да може да се паркира заради двупосочното движение, съобщават още от общината. Промените ще важат две години, докато тече строежът на метрото.

Промени има и в градския транспорт. Автобусните линии 11, 213 и 404 в посока ж.к. „Гео Милев”, ж.к. „Младост” и ж.к. „Дружба” ще се движат по маршрута си до кръстовище бул. „Ген. Данаил Николаев” - ул. „Проф. Милко Бичев”, надясно по ул. „Проф. Милко Бичев”, по източното платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”. В обратната посока промяна няма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама