Танев намекна, че е сменен заради Кунева

07:57, 29 яну 16 / Политика 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на образованието Тодор Танев намекна, че е сменен заради партията на Меглена Кунева (ДБГ)  в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия във връзка с поисканата му оставка вчера. Името на Меглена Кунева също било обсъждано снощи на срещата на Реформаторския блок.

„Може би останалите от РБ ще се карат кой да бъде наследникът ми. Може би ще бъде партийно обвързан. Това ще капитализира някои процеси на гнилост. Събирали са се вчера, видях се за малко с тях, тръгнах си бързо, за да им спестя неудобството. Борислав Великов пред мен говори едно, а зад гърби ми – друго. Тези политици имат само предна скорост, задната им е счупена“, заяви Танев.

Той посочи, че ще се опита да направи граждански съвет на Реформаторския блок. „Ние ще продължим да съществуваме“, заяви Тодор Танев. Той отново заяви, че е разбрал от медиите в 16:25, връщайки се от провинцията. „Бойко Борисов не ме е потърсил. Имали сме разговори за това предложение за учебен план с експертни групи. Не мога да тълкувам това нещо. Има слухове, че някои от партиите преди време се били разбрали. Да не се занимават с мен повече“, призова Танев.

„Искам Борисов да има стабилно управление. Не знам имената, които са обсъждани вчера за нов министър на образованието в Реформаторския блок“, каза още Тодор Танев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама