„Юнак- Локомотив” с 6 участници на „Дан Колов- Никола Петров”

07:21, 29 яну 16 / Спорт 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шестима състезатели на русенския клуб „Юнак- Локомотив” ще участват на международния турнир по свободна и класическа борба- мъже и жени „Дан Колов- Никола Петров”. Той ще се проведе от днес, 29 до 31 януари в София.

В свободната борба двама състезатели на русенския клуб ще участват в категория до 57 килограма- Крум Чучуров и Стоян Илиев. Двама са представителите на „Юнак- Локомотив” и при 65-килограмовите- Борислав Новачков и Филип Новачков.

В категория до 74 килограма ще участва Георги Иванов. При жените Елина Васева ще се бори за призово класиране в категория до 63 килограма. В същата категория ще участва и бившата състезателка на русенския клуб Тайбе Юсеин.

220 борци от 23 държави са заявени за 54-то издание на турнира "Дан Колов - Никола Петров". Схватките от петък до неделя са в столичната зала "Универсиада".

Ще участват състезатели от Турция, Иран, Канада, Армения, Беларус, Египет, Венецуела, Украйна, Молдова, Монголия, Полша, Словакия, Италия, Китай и др. България ще бъде с пълни отбори и в трите стила.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама